Megrendelő: AirTech Kft.

Webcím: http://www.kompresszor.hu

Leírás: Nyugat Magyaroszág egyik legnagyobb kompresszor forgalmazójának, AirTech Kft.-nek a megbízásából alakítottuk át mind külsőleg mind tartalmilag a cég honlapját. Az oldalon elhelyezésre került egy, a cég forgalmazásában eladásra kerülő használt gépeket felvonultató hirdető rendszer is.


Megrendelő: Virtual Records

Webcím: http://www.virtualrecords.hu

Leírás: A budapesti Virtual Records Kft. megbízásából a weboldal keresőoldal optimalizációját végeztük el különféle, előre megadott kulcsszavakra. A honlap OnLine lemezboltként üzemel.


Megrendelő: Gala Sport

Webcím: http://www.galasport.hu

Leírás: A PGW Bt.-vel való együttműködés keretében közösen készítettük el a Gala Sport sportruházati bolt OnLine katalógusát, honlapját.


Megrendelő: Finn Sauna Fitt

Webcím: http://www.sauna.hu

Leírás: A soproni székhelyű Finn Sauna Fitt megbízásából újraterveztük a cég weboldalát. A cég a szaunázási lehetőség biztosítása mellett szaunák gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik.


Megrendelő: ITCentrum Kft.

Webcím: http://notebook.1ashop.hu

Leírás: Az ITCentrum Kft megbízásából Sopron legszínvonalasabb mobil informatikai eszközökkel foglalkozó weboldalát készítettük el, emelett az oldal keresőoptimalizációját is elvégeztük. A szaküzlet a  Notebook 1A Shop nevet kapta.


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11]